«Діаменю» рецепт “Нутові котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
166 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. нуту
– цибулина
– 1 зубчик часнику
– 1 морква
– 3-5 ст. льняного борошна
– по 0,5 ч. л. зіри та куркуми
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування котлет з нуту
Крок 1
Нут замочую на кілька годин у холодній воді, потім варю у свіжій підсоленій до готовності. Подрумяниваю натерту на тертці морква, нарізані цибуля і часник на сковороді з олією.
Крок 2
Змішую нут, засмажку, прянощі, солю, перчу, пробиваю блендером. Формую котлети, обвалюю у льняному борошні. Обсмажую їх у невеликому кількості рослинної олії, викладаю на паперові рушники
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!