Перейти до вмісту
Головна » Нутові котлети

Нутові котлети

    Нутові котлети

    «Діаменю» рецепт “Нутові котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    166 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. нуту
    – цибулина
    – 1 зубчик часнику
    – 1 морква
    – 3-5 ст. льняного борошна
    – по 0,5 ч. л. зіри та куркуми
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування котлет з нуту

    Крок 1

    Нут замочую на кілька годин у холодній воді, потім варю у свіжій підсоленій до готовності. Подрумяниваю натерту на тертці морква, нарізані цибуля і часник на сковороді з олією.

    Крок 2

    Змішую нут, засмажку, прянощі, солю, перчу, пробиваю блендером. Формую котлети, обвалюю у льняному борошні. Обсмажую їх у невеликому кількості рослинної олії, викладаю на паперові рушники

    Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Нутові котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *