Перейти до вмісту
Головна » Оладки з чорницею

Оладки з чорницею

    Оладки з чорницею

    «Діаменю» рецепт “Оладки з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    201 ккал

    Інгредієнти

    – 1 яйце
    – 2 фільтр пакетика стевії (1 г)
    – 100 г зернового сиру
    – 1 ст. чорниці
    – 0,5 ч.л. соди
    – сіль на смак
    – 2 ст. рослинної олії
    – 1 ст. житнього борошна

    Покрокове приготування оладків

    Крок 1

    2 фільтр-пакетика стевії заливаю 1,5 ст. окропу, наполягаю 30 хвилин. Ягоди мою та обсушую. У однієї ємності змішую сир, настій стевії і яйце. В іншій — борошно, сіль та соду. Все з’єдную і ретельно перемішую.

    Крок 2

    Потім додаю чорницю, акуратно перемішую так, щоб не пошкодити ягоди. Вливаю в тісто рослинну олію та ще
    трохи перемішую. Випікаю з обох боків на сковороді з додаванням невеликої кількості рослинної олії.

    Крок 3

    Такі оладки можна їсти як у гарячому, так і в холодному вигляді

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з чорницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *