«Діаменю» рецепт “Овочевий жульєн” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
115 ккал
Інгредієнти
❯ 250 г кабачка,
❯ 200 г баклажана
❯ 1 велика цибулина,
❯ 100 мл 10% вершків
❯ 100 г сиру
❯ 2 ст. рослинної олії
❯ сушений базилік
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ зелень
Покрокове приготування Овочевого жульєна
Крок 1
Кабачок очищаю від шкірки та натираю на великій тертці. Баклажан очищаю, нарізаю соломкою, солю та залишаю на 5 хвилин. На олії обсмажую нарізану дрібними кубиками цибулю, додаю решту овочів (сік зливаю).
Крок 2
Готую, помішуючи, 5-7 хвилин до м’якості. Перчу, вливаю вершки, прогріваю 1-2 хвилини, додаю базилік і знімаю з вогню. Овочеву суміш розкладаю в формочки, посипаю тертим сиром та запікаю при 180 град. до рум’яності.
Крок 3
Подаю, посипавши рубаною зеленню.