Перейти до вмісту
Головна » Овочі гриль із сирним соусом

Овочі гриль із сирним соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Овочі гриль із сирним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ по 2 баклажани, цукіні та помідори
    ❯ 4 стручки солодкого перцю
    ❯ 8 зубків часнику
    ❯ 80 мл білого сухого вина
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 1 ст. л. меду
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 8 печериць
    Для соусу:
    ❯ 100 г зерненого сиру
    ❯ 70 мл жирних вершків
    ❯ 1/2 пучка кропу (порубати)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування овочів гриль із соусом

    Крок 1

    Для соусу сир розтерти із вершками, посолити, поперчити, додати кріп. Соус помістити у холодильник.

    Крок 2

    Баклажани, цукіні, солодкий перець та помідори вимити та обсушити. Гриби очистити, промити, обсушити та нарізати половинками. Перець, видаливши насіння, нарізати поздовжніми скибочками, інші овочі – кухлями
    середньої товщини.

    Крок 3

    Часник очистити та потовкти. У глибокій мисці часник перемішати з медом, вином і соком лимона, суміш посолити та поперчити. Перець, цукіні, баклажани та гриби викласти в маринад та маринувати в холодильнику 1 год.

    Крок 4

    Гриби та овочі, чергуючи, нанизати на шпажки та готувати на грилі 10-15 хв, часто перевертаючи. Подати гарячі з соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочі гриль із сирним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *