Рецепт “Овочі гриль із сирним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ по 2 баклажани, цукіні та помідори
❯ 4 стручки солодкого перцю
❯ 8 зубків часнику
❯ 80 мл білого сухого вина
❯ сік 1 лимона
❯ 1 ст. л. меду
❯ сіль
❯ перець
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 8 печериць
Для соусу:
❯ 100 г зерненого сиру
❯ 70 мл жирних вершків
❯ 1/2 пучка кропу (порубати)
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування овочів гриль із соусом
Крок 1
Для соусу сир розтерти із вершками, посолити, поперчити, додати кріп. Соус помістити у холодильник.
Крок 2
Баклажани, цукіні, солодкий перець та помідори вимити та обсушити. Гриби очистити, промити, обсушити та нарізати половинками. Перець, видаливши насіння, нарізати поздовжніми скибочками, інші овочі – кухлями
середньої товщини.
Крок 3
Часник очистити та потовкти. У глибокій мисці часник перемішати з медом, вином і соком лимона, суміш посолити та поперчити. Перець, цукіні, баклажани та гриби викласти в маринад та маринувати в холодильнику 1 год.
Крок 4
Гриби та овочі, чергуючи, нанизати на шпажки та готувати на грилі 10-15 хв, часто перевертаючи. Подати гарячі з соусом.