Перейти до вмісту
Головна » Овочі з кальмарами

Овочі з кальмарами

    Овочі з кальмарами

    «Діаменю» рецепт “Овочі з кальмарами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    93 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г кальмарів
    – 2 моркви
    – 1 огірок
    – 1 цибулина
    – 100 мл рослинної олії
    – 1 ч. л. оцту
    – сіль
    – перець червоний мелений
    – свіжа зелень – на смак

    Покрокове приготування овочів з кальмарами

    Крок 1

    Кальмари чищу, опускаю в киплячу воду та відварюю 2-3 хвилини. Моркву очищаю від шкірки та нарізаю
    соломкою. Цибулю — півкільцями. Пасерую овочі на сковороді з додаванням олії

    Крок 2

    Свіжий огірок нарізаю соломкою, так само вчиняю і з кальмари. Змішую кальмари, огірок, моркву з цибулею, додаю рубану свіжу зелень, оцет і перець червоний мелений на смак.

    Крок 3

    Все перемішую та даю настоятися в холодильнику близько 2-х годин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочі з кальмарами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *