«Діаменю» рецепт “Паштет зі свинячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
195 ккал
Інгредієнти
❯ 1 кг свинячої печінки
❯ 2 моркви
❯ 2 цибулини
❯ 300 г вершкового масла
❯ сіль
Покрокове приготування паштету зі свинячої печінки
Крок 1
Печінку варю разом із морквою годину, солю. Гарячу печінку, моркву та цибулю пропускаю через м’ясорубку, додаю 100 г розм’якшеної олії, перемішую.
Крок 2
Викладаю масу в поліетиленовий пакет, розрівнюю столовою ложкою, зверху – розм’якшене масло, що залишилося.
Крок 3
Повертаю рулетом, зв’язую краї. Кладу в холодильник до повного застигання.