Перейти до вмісту
Головна » Паста з кропивою та беконом

Паста з кропивою та беконом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паста з кропивою та беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 710 ккал, 18 г білків,
    43 г жирів, 65 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г верхніх молодих листочків кропиви
    ❯ цедра 1 апельсину
    ❯ 320 г коротких трубчастих макаронних виробів (наприклад, пір’я або ригатоні)
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 100 г сирокопченого бекону
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ щіпка меленого перцю чилі
    ❯ сіль
    ❯ 4 яєчні жовтки

    Покроковий процес приготування васти з кропивою

    Крок 1

    Використовуючи гумові рукавички, перебрати та промити кропиву. Листочки з гілочок обірвати, бланшувати в киплячій воді 2 хв, відкинути на друшляк і добре віджити. Цедру апельсина зрізати у вигляді тонкої стружки та ошпарити окропом.

    Крок 2

    Макаронні вироби відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на пакуванні.

    Крок 3

    Часник очистити та нарізати пластинами. Бекон нарізати тонкими смужками та обсмажувати на олії 3 хв. Додати
    часник та кропиву, приправити чилі, посолити та готувати на слабкому вогні 1 хв. Зняти з вогню.

    Крок 4

    Гарячу пасту відкинути на друшляк і відразу ж перемішати з сирими жовтками, кропивою, беконом та часником. Розкласти по тарілках та прикрасити цедра апельсина.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста з кропивою та беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *