Перейти до вмісту
Головна » Пастила із шипшини

Пастила із шипшини

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Пастила із шипшини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,7 ХО
    109 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг шипшини
    – вода
    – масло рослинне

    Покрокове приготування пастили

    Крок 1

    Плоди шипшини розрізаю вздовж навпіл, видаляю насіння. Поміщаю в емальовану каструлю з невеликою кількістю води та варю на малому вогні до розм’якшення плодів.

    Крок 2

    Гарячу масу протираю через сито та уварюю до зменшення початкового обсягу в 1,5-2 рази. Пюре розливаю в лотки сушарки, застелені промасленим пергаментним папером, шаром 1,5-2 см.

    Крок 3

    Висохла пастила повинна мати щільну консистенцію і при згортанні в трубочку не повинна злипатися. Нарізаю.
    Зберігаю у сухих чистих банках під кришками.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Пастила із шипшини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *