«Діаменю» рецепт “Печені яблука з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
133 ккал
Інгредієнти
– 2 великі яблука
– 100 г знежиреного сиру
– 1 ст. нежирної сметани
– 1 ч. л. кунжуту
– 10 г вершкового масла
– стевіозид – на смак
Покрокове приготування печених яблук
Крок 1
Промиваю великі яблука та видаляю серцевину ножем. Чайною ложкою обережно вичищаю м’якуш. Для начинки змішую сир з нежирною сметаною. Додаю стевіозид до смаку. Заповнюю серединки яблук цією сумішшю.
Крок 2
Жаростійку форму змащую вершковим маслом. Викладаю у ній яблука, начинені сиром. Зверху посипаю кунжутним насінням. І відправляю на 20 хвилин у духовку, розігріту до 150 градусів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!