Перейти до вмісту
Головна » Печені яблука з сиром

Печені яблука з сиром

    Печені яблука з сиром

    «Діаменю» рецепт “Печені яблука з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    133 ккал

    Інгредієнти

    – 2 великі яблука
    – 100 г знежиреного сиру
    – 1 ст. нежирної сметани
    – 1 ч. л. кунжуту
    – 10 г вершкового масла
    – стевіозид – на смак

    Покрокове приготування печених яблук

    Крок 1

    Промиваю великі яблука та видаляю серцевину ножем. Чайною ложкою обережно вичищаю м’якуш. Для начинки змішую сир з нежирною сметаною. Додаю стевіозид до смаку. Заповнюю серединки яблук цією сумішшю.

    Крок 2

    Жаростійку форму змащую вершковим маслом. Викладаю у ній яблука, начинені сиром. Зверху посипаю кунжутним насінням. І відправляю на 20 хвилин у духовку, розігріту до 150 градусів

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печені яблука з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *