«Діаменю» рецепт “Печений гарбуз” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
25 ккал
Інгредієнти
❯ 1-1,5 кг гарбуза
❯ 3-4 ст.л. вершкового масла
❯ 1 ст. молока
❯ цукрозамінник
Покрокове приготування печеного гарбуза
Крок 1
Гарбуз мій, розрізаю навпіл, видаляю насіння. Разом зі шкіркою розрізаю на 4-6 шматочків. Укладаю шматки гарбуза на сухий пергаментний лист. Ставлю у розігріту до 200 град. духовку на 15-25 хвилин.
Крок 2
Масло нарізаю кубиками розміром приблизно 2х2 см. Розтоплюю масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Крок 3
Дістаю гарбуз із духовки, поливаю гарячим розтопленим вершковим маслом, посипаю цукрозамінником і, зменшивши температуру в духовці до 180 град., доводжу до готовності. Загалом приготування займає близько години. Гарячий печений гарбуз поливаю холодним молоком.