«Діаменю» рецепт “Печиво з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
84 ккал
Інгредієнти
– 200 г гарбуза
– 100 г вівсяних пластівців
– 5 ст. рослинної олії
– кориця
– сіль і цукрозамінник – на смак
Покрокове приготування печива з гарбуза
Крок 1
Гарбуз очищаю від насіння, разом зі шкіркою нарізаю на невеликі шматочки, посипаю корицею і запікаю в духовці за 180 град. протягом години
Крок 2
З готового гарбуза дістаю ложкою м’якуш, ретельно розминаю. В отриману масу додаю сіль, цукрозамінник, олію.
Крок 3
Наступний етап – це пластівці. Їх потрібно трохи підсмажити на сухій сковороді разом з корицею до золотистого кольору, а потім змолоти в кавомолці або блендер. Таке борошно значно смачніше за покупне.
Крок 4
З’єдную гарбуз і пластівці. В масу можна додати горіхи за бажанням. Формую печиво, викладаю на лист, запікаю в духовці пів години за 180 град
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!