Перейти до вмісту
Головна » Плюшки з корицею в цукровій глазурі

Плюшки з корицею в цукровій глазурі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Плюшки з корицею в цукровій глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 години 40 хвилин
    У 1 порції: 510 ккал, 8 г білків,
    18 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 шт.:
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 225 г вершкового масла
    ❯ 200 мл теплого молока
    ❯ 300 г цукру
    ❯ 40 г свіжих дріжджів
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. меленої кориці
    Для глазурі:
    ❯ 100 г цукрової пудри
    ❯ 50 мл молока

    Покроковий процес приготування плюшек з корицею

    Крок 1

    Борошно просіяти у велику миску. 100 г вершкового масла розтопити, влити молоко, всипати 100 г цукру і перемішати. Дріжджі покришити в маленьку миску, влити половину молочної суміші та залишити у теплому місці. Як тільки на поверхні з’являться бульбашки, додати опару до борошна. Влити молочну суміш, що залишилася, вбити яйце і замісити тісто. Дати тесту підійти у теплому місці 1 год, накривши серветкою.

    Крок 2

    Тісто обім’яти, розділити на дві частини та розкотити кожну в пласт зі сторонами 20х30 см. 100 г вершкового масла розтерти в крихту з корицею і цукром, що залишився, посипати пласти дріжджового тіста. Довгі краї пластів загорнути рулетом до центру. Розрізати вироби на шматки товщиною 4 см, укласти в змащену рештою маслом форму і залишити в теплому місці на 15 хв. Випікати плюшки у духовці 20 хв за 200°. Інгредієнти для глазурі збити
    вилкою в піну. Покрити глазур’ю плюшки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Плюшки з корицею в цукровій глазурі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *