Рецепт “Полента з капустою та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 310 ккал, 10 г білків,
17 г жирів, 31 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г кукурудзяного борошна
❯ 100 г козячого сиру
❯ 1 яйце
❯ 1 рубана цибулина
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 4 подрібнені зубчики часнику
❯ 200 г печериць пластинами
❯ 100 мл сухого білого вина
❯ 100 г брюссельської капусти четвертинками
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. мигдальних пелюсток
Покроковий процес приготування поленти
Крок 1
Довести до кипіння 800 мл води. Зменшити вогонь і порціями, помішуючи, всипати борошно. Варити до загусання і зняти з вогню. Додати сир, яйце і добре перемішати. Масу розкотити у тонкий пласт, дати охолонути та нарізати трикутниками.
Крок 2
Цибуля, часник та гриби обсмажити у сотейнику на олії. Влити вино, покласти капусту, довести рідину до кипіння та тушити бл. 3 хв. Посолити та поперчити. Гриби з капустою викласти на поленту і посипати мигдалем.