«Діаменю» рецепт “Помідори з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
114 ккал
Інгредієнти
– 600-800 г томатів
– пучок зелені петрушки
– 3 зубчики часнику
– 100-150 г сиру
– 3 ст. панірувальних сухарів
– 2 ст. оливкової олії
– сіль на смак
Покрокове приготування помідор з сиром
Крок 1
Помідори нарізаю круглими скибочками та викладаю у форму нахлистом. Трохи присолюю, подрібнюю зелень петрушки (або іншу зелень на смак).
Крок 2
Також подрібнюю часник. Сир натираю на великій тертці. Змішую сир, зелень та часник. Додаю панірувальні сухарі та оливкову олію. Ретельно все перемішую
Крок 3
Викладаю сирне заправлення на помідори. Готую помідори із сиром у духовці при температурі 200 град.
близько 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!