Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з ревенем з масляною крихтою

Пиріг з ревенем з масляною крихтою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг з ревенем з масляною крихтою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–6 ПОРЦІЙ:
    Для основи:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 2 ч. л. борошна
    ❯ 3 ст. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ вершкове масло для змащування форми
    Для начинки:
    ❯ 5 стебел ревеню
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 150 мл жирних вершків
    Для посипання:
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 100 г борошна
    ❯ 70 г цукру

    Покроковий процес приготування пирігу з ревенем

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. У мисці яйця розтерти з цукром і щіпкою солі, додати борошно та добре перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом та влити яєчну масу. Запікати масу 10 хв.

    Крок 2

    Ревень промити, обсушити, очистити та нарізати скибочками. Вершки збити із цукром.

    Крок 3

    Вершкове масло для посипання нарізати кубиками, розм’якшити при кімнатній температурі та руками розім’яти з борошном та цукром до отримання крихітообразного тіста.

    Крок 4

    Форму із тестом вийняти з духовки. Викласти на тісто нарізаний ревінь, накрити його збитими вершками та рівномірно покрити крихітообразним тістом.

    Крок 5

    Температуру духовки зменшити до 160° і випікати виріб 30-40 хв. Готовому пирога дати охолонути у формі та викласти його на блюдо сервіровки. Подати зі збитими вершками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з ревенем з масляною крихтою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *