Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з ванільним крамблем

Пиріг з ванільним крамблем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Пиріг з ванільним крамблем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 50 г цукрової пудри
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 1 жовток
    ❯ сіль
    Для начинки:
    ❯ 350 г ожини
    Для крамбля:
    ❯ 100 г борошна
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 пакетики ванільного цукру
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 1 ст. л. товчених лісових горіхів

    Покроковий процес приготування пирігу з ванільним крамблем

    Крок 1

    Для тіста олію охолодити та дрібно порубати. Просіяти на олію борошно зі щіпкою солі та цукрової пудри та руками розім’яти все в крихітну масу. Додати жовток та руками вимісити однорідне тісто. Загорнути тісто в харчову плівку та помістити в холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    Для крамблевої маси олію охолодити та дуже дрібно посікти. У мисці перемішати рубану олію з цукром та ванільним цукром, борошном та товченими горіхами та розім’яти масу у дрібну крихту. Помістити у холодильник на 30 хв.

    Крок 3

    Ягоди промити на ситі під тонким струменем води. Духовку нагріти до 190 °. Деко для випікання вистелити пергаментом.

    Крок 4

    Тісто тонко розкотити та викласти на лист. Поступово розподілити по тесту підготовлені ягоди та густо посипати виріб Крамблева крихта.

    Крок 5

    Випікати пиріг 25 хв, вийняти його з духовки та дати трохи охолонути. Для подачі нарізати пиріг невеликі квадрати.
    Подати, прикрасивши свіжими ягоди ожини.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з ванільним крамблем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *