Рецепт “Пюре від німецького кухаря” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля 1,2 кг
– Корінь селери 800 гр
– Вершкове масло 100 гр
– Молоко 150-200 мл
– Мускатний горіх
– Сіль
Покроковий процес приготування пюре від німецького кухаря
Крок 1
Нарізаємо великими шматочками картоплю та селеру. Відправляємо в каструлю картопля і зверху селера. Заливаємо водою та солимо. Варимо до готовності.
Крок 2
Зливаємо воду і ставимо каструлю на вогонь, щоб випарувати залишки вологи. Розминаємо картоплю та селера.
Крок 3
Кладемо 100 г вершкового масла і перемішуємо. Далі наливаємо гаряче молоко та перемішуємо. Пробуємо на сіль і натираємо трохи мускатного горіха. Добре перемішуємо.