Перейти до вмісту
Головна » Пюре від німецького кухаря

Пюре від німецького кухаря

    Пюре від німецького кухаря

    Рецепт “Пюре від німецького кухаря” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Картопля 1,2 кг
    – Корінь селери 800 гр
    – Вершкове масло 100 гр
    – Молоко 150-200 мл
    – Мускатний горіх
    – Сіль

    Покроковий процес приготування пюре від німецького кухаря
    Пюре від німецького кухаря1

    Крок 1

    Нарізаємо великими шматочками картоплю та селеру. Відправляємо в каструлю картопля і зверху селера. Заливаємо водою та солимо. Варимо до готовності.

    Пюре від німецького кухаря2

    Крок 2

    Зливаємо воду і ставимо каструлю на вогонь, щоб випарувати залишки вологи. Розминаємо картоплю та селера.

    Пюре від німецького кухаря3

    Крок 3

    Кладемо 100 г вершкового масла і перемішуємо. Далі наливаємо гаряче молоко та перемішуємо. Пробуємо на сіль і натираємо трохи мускатного горіха. Добре перемішуємо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пюре від німецького кухаря. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *