Перейти до вмісту
Головна » Пюре з гарбуза

Пюре з гарбуза

    Пюре з гарбуза

    «Діаменю» рецепт “Пюре з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    134 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г гарбуза
    – 1 кисле яблуко
    – 1 ч. л. цукру
    – 1 ч. л. лімонного соку

    Покрокове приготування пюре з гарбуза

    Крок 1

    Гарбуз мий, очищаю від шкірки та насіння. Натираю на дрібній тертці, додаю натерте на великій тертці яблуко, цукор, заправляю лимонним соком, перемішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пюре з гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *