Перейти до вмісту
Головна » Равлики із сирного тіста

Равлики із сирного тіста

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Равлики із сирного тіста з фетою, базиліком та в’яленими помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал, 10 г білків,
    17 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 65 г вершкового масла
    ❯ 100 г сиру
    ❯ сіль
    ❯ 60 мл води
    Для начинки:
    ❯ 200 г фети
    ❯ за 1 ст. л. рубаного базиліка та петрушки
    ❯ 2 стебла рубаної зеленої цибулі
    ❯ жменя в’ялених помідорів
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце

    Покроковий процес приготування равликів із сирного тіста

    Крок 1

    Вершкове масло дрібно нарізати, присипати борошном, просіяним з розпушувачем, додати сир, 1 чайн. ложку солі, влити 60 мл холодної води та замісити гладке еластичне тісто. Сформувати з тіста кулю, загорнути в харчову плівку та покласти в холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    Для начинки в’ялені помідори дрібно нарізати, змішати з фетою, рубаним базиліком, петрушкою та зеленою цибулею. Підмішати оливкову олію.

    Крок 3

    Тісто розкотити в тонкий шар, намазати начинкою, акуратно згорнути в рулет і нарізати шматочками завтовшки прибл. 4 см, щоб вийшли “равлики”.

    Крок 4

    Деко змастити вершковим маслом. Яйце збити. Викласти “равлики” на лист, змастити збитим яйцем і випікати в духовці 20 хв при 180 ° до золотаво-коричневого кольору.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Равлики із сирного тіста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *