Перейти до вмісту
Головна » Рулет із курячої грудки

Рулет із курячої грудки

    Рулет із курячої грудки

    «Діаменю» рецепт “Рулет із курячої грудки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г курячої грудки
    – 4 зубки часнику
    – сіль
    – чорний мелений перець
    – прянощі (базилік, чебрець, орегано)

    Покрокове приготування рулету із курячої грудки

    Крок 1

    Грудку нарізаю тонкими пластами та злегка відбиваю з 2-х сторін. Солю, перчу. На столі розстеляю лист фольги та вистилаю його відбивними внахлест одна до одної.

    Крок 2

    Часник пропускаю через прес. Розподіляю по всьому м’ясу. Додаю прянощі. Щільно згортаю рулет. Загортаю його у фольгу (краще у 2 шари, щоб не витікав сік).

    Крок 3

    Викладаю на лист і ставлю у розігріту до 200 градусів духовку. Запікаю година. Нарізаю та подаю до столу. При приготуванні рулету можна використовувати будь-яку начинку. Наприклад, гриби чи солодкий перець

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із курячої грудки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *