Рецепт “Рибний рулет з копченим оселедцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порцій, 45 хвилин
Інгредієнти
– 220 г філе білої риби (будь-яка свіжоморожена)
– 4 яйця
– 80 мл вершків
– 50 г тертого сиру
– 2 ст. л. борошна
– 1/2 ч. л. куркуми
– Сіль
– Перець
Для начинки:
– 3 ст. л. жирної сметани
– 100 г копченого оселедця
– 100 г сирного сиру
– 1 пучок кропу
Покроковий процес приготування рибного рулету з оселедцем
Крок 1
Філе риби відварити в невеликій кількості води, розім’яти вилкою та повністю охолодити. Духовку нагріти до 180 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом.
Крок 2
Яйця розділити на білки та жовтки, білки збити. Жовтки та вершки підмішати до риби, додати тертий сир, борошно та куркуму, посолити та поперчити. Акуратно підмішати білки. Масу викласти на лист і запікати бл. 15 хв.
Крок 3
Для начинки оселедець нарізати шматочками. Кріп промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Сир розтерти зі сметаною та кропом і перемішати з оселедцем.
Крок 4
Вийняти рибний пласт із духовки. Викласти начинку на пласт, згорнути його в рулет і охолодити.