Перейти до вмісту
Головна » Рибний рулет з копченим оселедцем

Рибний рулет з копченим оселедцем

    Рибний рулет з копченим оселедцем

    Рецепт “Рибний рулет з копченим оселедцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    – 220 г філе білої риби (будь-яка свіжоморожена)
    – 4 яйця
    – 80 мл вершків
    – 50 г тертого сиру
    – 2 ст. л. борошна
    – 1/2 ч. л. куркуми
    – Сіль
    – Перець
    Для начинки:
    – 3 ст. л. жирної сметани
    – 100 г копченого оселедця
    – 100 г сирного сиру
    – 1 пучок кропу

    Покроковий процес приготування рибного рулету з оселедцем

    Крок 1

    Філе риби відварити в невеликій кількості води, розім’яти вилкою та повністю охолодити. Духовку нагріти до 180 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом.

    Крок 2

    Яйця розділити на білки та жовтки, білки збити. Жовтки та вершки підмішати до риби, додати тертий сир, борошно та куркуму, посолити та поперчити. Акуратно підмішати білки. Масу викласти на лист і запікати бл. 15 хв.

    Крок 3

    Для начинки оселедець нарізати шматочками. Кріп промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Сир розтерти зі сметаною та кропом і перемішати з оселедцем.

    Крок 4

    Вийняти рибний пласт із духовки. Викласти начинку на пласт, згорнути його в рулет і охолодити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний рулет з копченим оселедцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *