Перейти до вмісту
Головна » Рибний суп із коропа

Рибний суп із коропа

    Рибний суп із коропа

    «Діаменю» рецепт “Рибний суп із коропа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    98 ккал

    Інгредієнти

    – Голова, хвіст і плавці коропа
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – по 50 г кореня селери та петрушки
    – 2-3 ст.л. льняного борошна
    – 20 г вершкового масла
    – лавровий лист
    – чорний перець горошком
    – сіль та мускатний горіх – на смак

    Покрокове приготування рибного супу

    Крок 1

    Голову коропа мою, видаляю зябра. Разом із плавниками та хвостом (без нього не буде навару) заливаю холодною водою і варю до готовності.

    Крок 2

    Овочі нарізаю шматочками та обсмажую на олії. Коли вони стануть золотистого кольору, всипаю борошно і перемішую, щоб не було грудочок. Готую кілька хвилин, вливаю трохи рибного бульйону та доводжу до кипіння.

    Крок 3

    Бульйон проціджую, знімаю м’якуш із голови коропа і разом з овочевою засмажкою додаю в бульйон. Кладу в суп сіль та прянощі, доводжу до кипіння, знімаю з вогню та подаю до столу з пшеничними сухариками.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп із коропа. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *