«Діаменю» рецепт “Салат із цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
113 ккал
Інгредієнти
– 1 качан цвітної капусти
– 1 яблуко
– 1 солодкий перець
– 20 г очищених волоських горіхів
– 2 ст. лимонного соку
– 1 ч. л. насіння зіри
– 2 ст. оливкової олії
– 130 г йогурту без добавок
– зубчик часнику
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування салату із цвітної капусти
Крок 1
Перець очищаю та розрізаю на 4 частини. Запікаю в духовці за температури 220 градусів 10 хвилин. Очищаю від шкірки та нарізаю смужками
Крок 2
Капусту розбираю на суцвіття та обсмажую на сковороді з додаванням олії 5 хвилин. Яблуко нарізаю кубиками та збризкую лимонним соком. Змішую перець з яблуком та капустою. Солю, перчу.
Крок 3
Горіхи подрібнюю. На сухій сковороді обсмажую зіру 1 хвилину. Додаю горіхи та обсмажую 2 хвилини. Йогурт з часником збиваю міксером. Овочі викладаю в салатник, заправляю йогуртом і посипаю горіхами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!