Перейти до вмісту
Головна » Салат із цвітної капусти

Салат із цвітної капусти

    Салат із цвітної капусти

    «Діаменю» рецепт “Салат із цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    113 ккал

    Інгредієнти

    – 1 качан цвітної капусти
    – 1 яблуко
    – 1 солодкий перець
    – 20 г очищених волоських горіхів
    – 2 ст. лимонного соку
    – 1 ч. л. насіння зіри
    – 2 ст. оливкової олії
    – 130 г йогурту без добавок
    – зубчик часнику
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування салату із цвітної капусти

    Крок 1

    Перець очищаю та розрізаю на 4 частини. Запікаю в духовці за температури 220 градусів 10 хвилин. Очищаю від шкірки та нарізаю смужками

    Крок 2

    Капусту розбираю на суцвіття та обсмажую на сковороді з додаванням олії 5 хвилин. Яблуко нарізаю кубиками та збризкую лимонним соком. Змішую перець з яблуком та капустою. Солю, перчу.

    Крок 3

    Горіхи подрібнюю. На сухій сковороді обсмажую зіру 1 хвилину. Додаю горіхи та обсмажую 2 хвилини. Йогурт з часником збиваю міксером. Овочі викладаю в салатник, заправляю йогуртом і посипаю горіхами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із цвітної капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *