«Діаменю» рецепт “Салат із пекінської капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
182 ккал
Інгредієнти
– 1 невеликий качан пекінської капусти
– 400 г курячої грудки
– 800 г помідорів чері
– 6-7 шматочків зернового хліба
– пів банки оливок
– 2-3 ст. оливкової олії
Покрокове приготування салату із пекінської капусти
Крок 1
Пекінську капусту шинкую. Курячі грудки відварюю, нарізаю невеликими кубиками. Помідори (кілька залишити) нарізаю четвертинками, а оливки – кільцями.
Крок 2
Хліб нарізаю кубиками, підсушую у духовці. У великому салатнику перемішую капусту, курку, помідори та оливки.
Крок 3
Заправляю салат оливковою олією та посипаю сухариками. Прикрашаю страву помідорами чері та будь-якою зеленню на смак.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!