Перейти до вмісту
Головна » Салат із пекінської капусти

Салат із пекінської капусти

    Салат із пекінської капусти

    «Діаменю» рецепт “Салат із пекінської капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    182 ккал

    Інгредієнти

    – 1 невеликий качан пекінської капусти
    – 400 г курячої грудки
    – 800 г помідорів чері
    – 6-7 шматочків зернового хліба
    – пів банки оливок
    – 2-3 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування салату із пекінської капусти

    Крок 1

    Пекінську капусту шинкую. Курячі грудки відварюю, нарізаю невеликими кубиками. Помідори (кілька залишити) нарізаю четвертинками, а оливки – кільцями.

    Крок 2

    Хліб нарізаю кубиками, підсушую у духовці. У великому салатнику перемішую капусту, курку, помідори та оливки.

    Крок 3

    Заправляю салат оливковою олією та посипаю сухариками. Прикрашаю страву помідорами чері та будь-якою зеленню на смак.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із пекінської капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *