«Діаменю» рецепт “Салат з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
68 ккал
Інгредієнти
– 150 г консервованого тунця
– 200 г печериць
– 50 г твердого сиру
– 3 яйця
– сіль
– 2 ст. сметани
– зубчик часнику
– 1 ст. олії рослинної
Покрокове приготування салату з тунцем
Крок 1
Яйця відварюю круто, охолоджую під проточною водою. Печериці нарізаю пластинами.
Крок 2
Розігріваю сковороду із рослинною олією. Обсмажую гриби на великому вогні близько п’яти хвилин. Злегка підсолюю.
Крок 3
Тунця викладаю в миску та розминаю виделкою. Сир натираю на великій тертці. Яйця також натираю на великій тертці
Крок 4
До тунця викладаю печериці. Додаю сир та яйця. Часник очищаю та пропускаю через прес. Заправляю салат сметаною і додаю подрібнений часник.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!