Перейти до вмісту
Головна » Салат з тунцем

Салат з тунцем

    Салат із тунцем

    «Діаменю» рецепт “Салат з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    68 ккал

    Інгредієнти

    – 150 г консервованого тунця
    – 200 г печериць
    – 50 г твердого сиру
    – 3 яйця
    – сіль
    – 2 ст. сметани
    – зубчик часнику
    – 1 ст. олії рослинної

    Покрокове приготування салату з тунцем

    Крок 1

    Яйця відварюю круто, охолоджую під проточною водою. Печериці нарізаю пластинами.

    Крок 2

    Розігріваю сковороду із рослинною олією. Обсмажую гриби на великому вогні близько п’яти хвилин. Злегка підсолюю.

    Крок 3

    Тунця викладаю в миску та розминаю виделкою. Сир натираю на великій тертці. Яйця також натираю на великій тертці

    Крок 4

    До тунця викладаю печериці. Додаю сир та яйця. Часник очищаю та пропускаю через прес. Заправляю салат сметаною і додаю подрібнений часник.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *