Перейти до вмісту
Головна » Салат із тунцем

Салат із тунцем

    Салат із тунцем

    «Діаменю» рецепт “Салат із тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    65 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г консервованого тунця
    – 250 г моркви
    – 1-2 огірки
    – 3 яйця
    – 100 г сиру
    – 150 г домашнього майонезу
    – зелень кропу

    Покрокове приготування салату із тунцем

    Крок 1

    Моркву та яйця відварюю. З консервів зливаю рідину, розминаю вміст вилкою. Сир натираю на великій тертці, огірок та моркву нарізаю соломкою. Білки натирають на великій тертці, жовтки – на дрібній.

    Крок 2

    Викладаю салат шарами, промазуючи кожен невеликим кількістю майонезу: білки, риба, сир, огірок, морква, жовтки. Прикрашаю гілочками кропу і трохи охолоджую в холодильнику.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із тунцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *