«Діаменю» рецепт “Салат із тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
65 ккал
Інгредієнти
– 200 г консервованого тунця
– 250 г моркви
– 1-2 огірки
– 3 яйця
– 100 г сиру
– 150 г домашнього майонезу
– зелень кропу
Покрокове приготування салату із тунцем
Крок 1
Моркву та яйця відварюю. З консервів зливаю рідину, розминаю вміст вилкою. Сир натираю на великій тертці, огірок та моркву нарізаю соломкою. Білки натирають на великій тертці, жовтки – на дрібній.
Крок 2
Викладаю салат шарами, промазуючи кожен невеликим кількістю майонезу: білки, риба, сир, огірок, морква, жовтки. Прикрашаю гілочками кропу і трохи охолоджую в холодильнику.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!