Перейти до вмісту
Головна » Салат з брюссельською капустою

Салат з брюссельською капустою

    Салат з брюссельською капустою

    «Діаменю» рецепт “Салат з брюссельською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    160 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г брюссельської капусти
    – 1 авокадо
    – 1 огірок
    – 1 ківі
    – по пучку зеленої цибулі, кінзи, петрушки
    – 2 ст. оливкової олії
    – 1 ч. л. лимонного соку
    – сіль на смак

    Покрокове приготування салату з брюссельською капустою

    Крок 1

    Брюссельську капусту відварюю у підсоленій воді 5 хвилин. Знімаю з вогню, зливаю воду та заливаю холодною водою. Так капуста збереже колір.

    Крок 2

    Ківі мою, очищаю та нарізаю кубиком. Авокадо також мою, очищаю та нарізаю кубиком, відразу ж поливаю невеликою кількістю лимонного соку для збереження кольору.

    Крок 3

    Капусту розрізаю на чотири частини. Подрібнюю огірок і зелень. Усі нарізані овочі змішую, солю і заправляю оливковою олією. Перед подачею прикрашаю зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з брюссельською капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *