Перейти до вмісту
Головна » Салат з яблук та волоських горіхів

Салат з яблук та волоських горіхів

    Салат з яблук та волоських горіхів

    «Діаменю» рецепт “Салат з яблук та волоських горіхів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    113 ккал

    Інгредієнти

    – 2 зелені яблука
    – 0,5 ст. горіхів
    – листя салату
    – 3 ст. сметани
    – сіль на смак

    Покрокове приготування салату з яблук

    Крок 1

    Яблука мою та очищаю від шкірки та насіння. Нарізаю дрібними кубиками. Горіхи мою і трохи підсушую на сковороді, даю охолонути та подрібнюю ножем.

    Крок 2

    Листя салат рву руками на невеликі шматочки. Всі інгредієнти змішую, блюдо солю. Заправляю салат сметаною та ретельно перемішую.

    Крок 3

    Подаю страву, прикрасивши салатними листям і часточками волоських горіхів

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з яблук та волоських горіхів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *