«Діаменю» рецепт “Салат з яблук та волоських горіхів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
113 ккал
Інгредієнти
– 2 зелені яблука
– 0,5 ст. горіхів
– листя салату
– 3 ст. сметани
– сіль на смак
Покрокове приготування салату з яблук
Крок 1
Яблука мою та очищаю від шкірки та насіння. Нарізаю дрібними кубиками. Горіхи мою і трохи підсушую на сковороді, даю охолонути та подрібнюю ножем.
Крок 2
Листя салат рву руками на невеликі шматочки. Всі інгредієнти змішую, блюдо солю. Заправляю салат сметаною та ретельно перемішую.
Крок 3
Подаю страву, прикрасивши салатними листям і часточками волоських горіхів
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!