«Діаменю» рецепт “Шоколадна кава” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 2 ч. л. меленої кави
– мелений імбир – на кінчику ножа
– 1/4 ч. л. ванільного цукру
– 1 ч. л. какао
– молоко – на смак
Покрокове приготування шоколадної кави
Крок 1
Смачний напій готую так. У турку насипаю мелену каву та мелений імбир. Підігріваю на малому вогні, вливаю молоко і розмішую.
Крок 2
Потім одразу додаю какао і добре перемішую. Доводжу до кипіння. Як тільки почне підійматися пінка, знімаю з вогню. При подачі додаю ванільний цукор.
Крок 3
Додаю терті помідори без шкірки, товчений часник, мелений перець та киплячу воду. Варю 15-20 хвилин на малому вогні. Посипаю подрібненою петрушкою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!