Рецепт “Шоколадний мус з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ НА ОХОЛОДЖЕННЯ
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ 1 ст. л. меленого мигдалю
❯ 100 г вершкового масла
❯ 70 г цукру
❯ 6 свіжих яєць
❯ 150 мл збитих вершків
❯ сіль
❯ ароматизатор “Мигдаль”
❯ кокосова стружка, тертий шоколад та/або мигдальні пелюстки
Покроковий процес приготування шоколадного муса
Крок 1
Шоколад та вершкове масло розтопити на гарячій водяній бані, додати мелений мигдаль. Масу викласти у 2 миски.
Крок 2
Вершки додати до маси у першій мисці. Масу збити, розкласти за порційними креманками та помістити в холодильник.
Крок 3
Яйця поділити на жовтки та білки. Жовтки розтерти з цукром до біла і підмішати в шоколадну масу, що залишилася, і перемішати. Білки збити з щіпкою солі та акуратно підмішати до маси із жовтками. Додати кілька крапель ароматизатора “Мигдаль”.
Крок 4
Отриману масу викласти на шоколадний мус та помістити в холодильник на 2 год. Прикрасити за бажанням.