Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний мус з мигдалем

Шоколадний мус з мигдалем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Шоколадний мус з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ НА ОХОЛОДЖЕННЯ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 1 ст. л. меленого мигдалю
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 70 г цукру
    ❯ 6 свіжих яєць
    ❯ 150 мл збитих вершків
    ❯ сіль
    ❯ ароматизатор “Мигдаль”
    ❯ кокосова стружка, тертий шоколад та/або мигдальні пелюстки

    Покроковий процес приготування шоколадного муса

    Крок 1

    Шоколад та вершкове масло розтопити на гарячій водяній бані, додати мелений мигдаль. Масу викласти у 2 миски.

    Крок 2

    Вершки додати до маси у першій мисці. Масу збити, розкласти за порційними креманками та помістити в холодильник.

    Крок 3

    Яйця поділити на жовтки та білки. Жовтки розтерти з цукром до біла і підмішати в шоколадну масу, що залишилася, і перемішати. Білки збити з щіпкою солі та акуратно підмішати до маси із жовтками. Додати кілька крапель ароматизатора “Мигдаль”.

    Крок 4

    Отриману масу викласти на шоколадний мус та помістити в холодильник на 2 год. Прикрасити за бажанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний мус з мигдалем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *