Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний панфорте

Шоколадний панфорте

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Шоколадний панфорте” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 100 г коричневого цукру
    – 100 г меду
    – по 100 г мигдалю та волоських горіхів
    – 150 г борошна
    – 70 г гіркого шоколаду
    – по 1/4 ч. л. меленого імбиру, кориці
    – по 70 г інжиру та кураги

    Покроковий процес приготування шоколадного панфорте
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    З цукру, меду та 1 стіл. ложки води зварити сироп. Додати шоколад і тримати, помішуючи, на водяній лазні до одержання маси однорідної консистенції. Дати охолонути.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Горіхи посікти, перемішати з борошном, спеціями та сухофруктами. Залити теплим сиропом та замісити дуже круте тісто. Можна додати трохи теплої води.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Форму вистелити пергаментом, викласти тісто і розрівняти. Випікати 30 хв. при 160°. Дати охолонути, прибрати в холодильник. Можна посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний панфорте. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *