Рецепт “Шоколадний панфорте” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
– 100 г коричневого цукру
– 100 г меду
– по 100 г мигдалю та волоських горіхів
– 150 г борошна
– 70 г гіркого шоколаду
– по 1/4 ч. л. меленого імбиру, кориці
– по 70 г інжиру та кураги
Покроковий процес приготування шоколадного панфорте
Крок 1
З цукру, меду та 1 стіл. ложки води зварити сироп. Додати шоколад і тримати, помішуючи, на водяній лазні до одержання маси однорідної консистенції. Дати охолонути.
Крок 2
Горіхи посікти, перемішати з борошном, спеціями та сухофруктами. Залити теплим сиропом та замісити дуже круте тісто. Можна додати трохи теплої води.
Крок 3
Форму вистелити пергаментом, викласти тісто і розрівняти. Випікати 30 хв. при 160°. Дати охолонути, прибрати в холодильник. Можна посипати цукровою пудрою.