Перейти до вмісту
Головна » Шпротний салат із кукурудзою

Шпротний салат із кукурудзою

    Шпротний салат із кукурудзою

    «Діаменю» рецепт “Шпротний салат із кукурудзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    125 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банка шпротів
    – 0,5 банки консервованої кукурудзи (без цукру)
    – 0,5 банки консервованої білої квасолі (без цукру)
    – 100 г твердого сиру
    – 2 зубчики часнику
    – зелень – на смак

    Покрокове приготування шпротного салату

    Крок 1

    Шпроти розминаю виделкою. З квасолі та кукурудзи зливаю рідину. Часник пропускаю через прес. Сир натираю на дрібній тертці. Усі інгредієнти з’єдную. Ретельно перемішую.

    Крок 2

    Зелень мою, обсушую паперовим рушником і дрібно шинкую ножем. Посипаю салат подрібненою зеленню та прикрашаю кукурудзяними зернами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шпротний салат із кукурудзою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *