«Діаменю» рецепт “Шпротний салат із кукурудзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
125 ккал
Інгредієнти
– 1 банка шпротів
– 0,5 банки консервованої кукурудзи (без цукру)
– 0,5 банки консервованої білої квасолі (без цукру)
– 100 г твердого сиру
– 2 зубчики часнику
– зелень – на смак
Покрокове приготування шпротного салату
Крок 1
Шпроти розминаю виделкою. З квасолі та кукурудзи зливаю рідину. Часник пропускаю через прес. Сир натираю на дрібній тертці. Усі інгредієнти з’єдную. Ретельно перемішую.
Крок 2
Зелень мою, обсушую паперовим рушником і дрібно шинкую ножем. Посипаю салат подрібненою зеленню та прикрашаю кукурудзяними зернами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!