«Діаменю» рецепт “Скумбрія у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
98 ккал
Інгредієнти
– 1 скумбрія
– сік 1 лимона
– 1/2 головки цибулі
– 1/2 моркви
– пучок кропу та петрушки
– 2 ст. рослинної олії
– сіль на смак
Покрокове приготування скумбріі
Крок 1
Рибу чищу, мою, поливаю лимонним соком і солю. Залишаю маринуватися. В цей час готую начинку. Дрібно нарізаю цибулю, моркву та обсмажую їх на олії.
Крок 2
Наповнюю черевце скумбрії овочевою сумішшю, загортаю у фольгу та запікаю у духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подаю рибу, посипавши зеленню.
Крок 3
Така страва буде смачною навіть у холодному вигляді. Його можна не підігрівати. І гарнір до нього не вимагається. Цю роль виконує овочева начинка.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!