Перейти до вмісту
Головна » Скумбрія у фользі

Скумбрія у фользі

    Скумбрія у фользі

    «Діаменю» рецепт “Скумбрія у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    98 ккал

    Інгредієнти

    – 1 скумбрія
    – сік 1 лимона
    – 1/2 головки цибулі
    – 1/2 моркви
    – пучок кропу та петрушки
    – 2 ст. рослинної олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування скумбріі

    Крок 1

    Рибу чищу, мою, поливаю лимонним соком і солю. Залишаю маринуватися. В цей час готую начинку. Дрібно нарізаю цибулю, моркву та обсмажую їх на олії.

    Крок 2

    Наповнюю черевце скумбрії овочевою сумішшю, загортаю у фольгу та запікаю у духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подаю рибу, посипавши зеленню.

    Крок 3

    Така страва буде смачною навіть у холодному вигляді. Його можна не підігрівати. І гарнір до нього не вимагається. Цю роль виконує овочева начинка.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Скумбрія у фользі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *