Перейти до вмісту
Головна » Сочевичний суп з куркою

Сочевичний суп з куркою

    Сочевичний суп з куркою

    «Діаменю» рецепт “Сочевичний суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,1 ХО
    189 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г курки
    – 2 картоплини
    – 1 ст. неочищеної сочевиці
    – 2 моркви
    – 2 цибулини
    – 2 солодких перців
    – 1 корінь петрушки
    – 3 ст. рослинної олії
    – сметана
    – зелень кропу
    – лавровий лист і сіль – на смак

    Покрокове приготування сочевичного супу

    Крок 1

    Курку обробляю на порційні шматки, викладаю в 1 л окропу, знімаю піну і всипаю промиту сочевицю. Зменшую вогонь наполовину, солю та варю під кришкою 25 хвилин.

    Крок 2

    Додаю нарізану кубиками картопля і варю ще 10-15 хвилин.

    Крок 3

    На рослинній олії обсмажую нарізану моркву, корінь петрушки, перець та цибуля. Перекладаю у суп засмажку та варю на малому вогні 15 хвилин.

    Крок 4

    Наприкінці кладу лавровий лист. Перед подачею заправляю суп сметаною та кропом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевичний суп з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *