«Діаменю» рецепт “Сочевичний суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,1 ХО
189 ккал
Інгредієнти
– 500 г курки
– 2 картоплини
– 1 ст. неочищеної сочевиці
– 2 моркви
– 2 цибулини
– 2 солодких перців
– 1 корінь петрушки
– 3 ст. рослинної олії
– сметана
– зелень кропу
– лавровий лист і сіль – на смак
Покрокове приготування сочевичного супу
Крок 1
Курку обробляю на порційні шматки, викладаю в 1 л окропу, знімаю піну і всипаю промиту сочевицю. Зменшую вогонь наполовину, солю та варю під кришкою 25 хвилин.
Крок 2
Додаю нарізану кубиками картопля і варю ще 10-15 хвилин.
Крок 3
На рослинній олії обсмажую нарізану моркву, корінь петрушки, перець та цибуля. Перекладаю у суп засмажку та варю на малому вогні 15 хвилин.
Крок 4
Наприкінці кладу лавровий лист. Перед подачею заправляю суп сметаною та кропом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!