«Діаменю» рецепт “Солоні грибочки з кропом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
24 ккал
Інгредієнти
– 400 г грибів (шампіньйони або гливи)
– 10 зубчиків часнику
– 20 г кропу
– сіль
Покрокове приготування солоних грибочків
Крок 1
Гливи чи печериці відварюю у підсоленій воді 20 хвилин, даю охолонути. На дно емальованого або керамічного посуду викладаю подрібнені часник і кріп.
Крок 2
Викладаю шар грибів, солю і знову присипаю часником та кропом. Так викладаю усі шари.
Крок 3
Заливаю водою, у якій варилися гриби, так, щоб вона злегка покривала верхній шар. Зверху кладу тарілку
та придавлюю пресом. Ставлю в холодильник на 2 дні.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!