Перейти до вмісту
Головна » Солоні грибочки з кропом

Солоні грибочки з кропом

    Солоні грибочки з кропом

    «Діаменю» рецепт “Солоні грибочки з кропом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    24 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г грибів (шампіньйони або гливи)
    – 10 зубчиків часнику
    – 20 г кропу
    – сіль

    Покрокове приготування солоних грибочків

    Крок 1

    Гливи чи печериці відварюю у підсоленій воді 20 хвилин, даю охолонути. На дно емальованого або керамічного посуду викладаю подрібнені часник і кріп.

    Крок 2

    Викладаю шар грибів, солю і знову присипаю часником та кропом. Так викладаю усі шари.

    Крок 3

    Заливаю водою, у якій варилися гриби, так, щоб вона злегка покривала верхній шар. Зверху кладу тарілку
    та придавлюю пресом. Ставлю в холодильник на 2 дні.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солоні грибочки з кропом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *