Перейти до вмісту
Головна » Суп із щавлю з куркою

Суп із щавлю з куркою

    Суп із щавлю з куркою

    «Діаменю» рецепт “Суп із щавлю з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    59 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячі стегенця
    – 200 г щавлю
    – 2-3 яйця
    – 2-3 шт. картоплі
    – пучок зеленої цибулі
    – 3-4 ст. рисової крупи
    – 2,5 л води
    – 3-4 ст. рослинної олії
    – сіль на смак
    – пучок кропу

    Покрокове приготування cупу із щавлю

    Крок 1

    Стегенця мою, заливаю водою, варю до готовності та дістаю з бульйону. Зелень подрібнюю, картопля нарізаю кубиками. У бульйон додаю картопля, рис і цибуля. Варю на малому вогні під кришкою 20 хвилин.

    Крок 2

    Щавель тушу на сковороді, додавши олію, 10 хвилин. Опускаю у бульйон. Яйця збиваю віночком. Вливаю в суп тонким струмком, постійно перемішуючи. Варю на малому вогні 5 хвилин.

    Крок 3

    М’ясо нарізаю шматочками та відправляю в суп. Додаю зелень та знімаю з плити.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із щавлю з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *