Перейти до вмісту
Головна » Суп із запеченими овочами

Суп із запеченими овочами

    Суп із запеченими овочами

    «Діаменю» рецепт “Суп із запеченими овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    18 ккал

    Інгредієнти

    – 1/2 або 1 качан цвітної капусти
    – 2 стебла селери
    – 1 солодкий перець
    – 1 морква
    – 1-2 помідори
    – 3 л м’ясного або овочевого бульйону
    – сіль, чорний перець на смак
    – 3 ст. оливкової олії
    – твердий сир на смак

    Покрокове приготування супу із овочами

    Крок 1

    Капусту розумію на суцвіття. Перець нарізаю соломкою. Селера і морква — дрібними кубиками, томат — часточками. Овочі солю, додаю 1 ст. оливкової олії та перемішую.

    Крок 2

    Викладаю на лист і ставлю в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаю 20-30 хвилин.

    Крок 3

    Перекладаю в каструлю з бульйоном, доводжу до кипіння та томлю на малому вогні 15 хвилин. Посипаю тертим сиром та додаю зелень

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із запеченими овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *