Перейти до вмісту
Головна » Суп з гарбузом та м’ятою

Суп з гарбузом та м’ятою

    Суп з гарбузом та м'ятою

    «Діаменю» рецепт “Суп з гарбузом та м’ятою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    92 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг гарбуза
    – 1/2 курячої грудки
    – 1 цибулина
    – 50 г твердого сиру
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль, прянощі, свіже листя м’яти – на смак

    Покрокове приготування супу з гарбузом

    Крок 1

    Гарбуз очищаю і нарізаю маленькими кубиками. Куряче філе варю до готовності. При цьому 1-й бульйон зливаю через 5 хвилин після закипання та знову заливаю курятину водою.

    Крок 2

    Цибулину очищаю і нарізаю півкільцями. Гарбуз і цибулю тушку разом на сковороді з додаванням олії. Відварене філе трохи охолоджую, подрібнюю ножем і змішую з тушкованим гарбузом і цибулею.

    Крок 3

    Все подрібнюю блендером до однорідної консистенції та виливаю суміш у курячий бульйон. Перемішую до однорідності. Перед подачею додаю в порційну тарілку нарізаний кубиками твердий сир та листя м’яти.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з гарбузом та м’ятою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *