Перейти до вмісту
Головна » Суп з тофу

Суп з тофу

    Суп з тофу

    «Діаменю» рецепт “Суп з тофу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    59 ккал

    Інгредієнти

    – 3 жмені свіжого шпинату
    – 2 ст. води
    – 1 яйце
    – 80 г тофу
    – зубчик часнику
    – 0,5 ст. соєвого соусу
    – мелений червоний перець
    – кунжут
    – зелень

    Покрокове приготування супу з тофу

    Крок 1

    Часник подрібнюю, у шпинату видаляю стебла і великі прожилки. Викладаю в маленьку каструлю часник і зелень, заливаю водою, доводжу до кипіння, заправляю соусом, кунжутом та перцем.

    Крок 2

    Зменшую вогонь, проварюю 5 хвилин. Вливаю в суп сире яйце, перемішую. Додаю кубики тофу, перемішую,
    проварюю 2-3 хвилини.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з тофу. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *