«Діаменю» рецепт “Суп з тофу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
59 ккал
Інгредієнти
– 3 жмені свіжого шпинату
– 2 ст. води
– 1 яйце
– 80 г тофу
– зубчик часнику
– 0,5 ст. соєвого соусу
– мелений червоний перець
– кунжут
– зелень
Покрокове приготування супу з тофу
Крок 1
Часник подрібнюю, у шпинату видаляю стебла і великі прожилки. Викладаю в маленьку каструлю часник і зелень, заливаю водою, доводжу до кипіння, заправляю соусом, кунжутом та перцем.
Крок 2
Зменшую вогонь, проварюю 5 хвилин. Вливаю в суп сире яйце, перемішую. Додаю кубики тофу, перемішую,
проварюю 2-3 хвилини.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!