Перейти до вмісту
Головна » Сирна запіканка з яблуками

Сирна запіканка з яблуками

    Сирна запіканка з яблуками

    «Діаменю» рецепт “Сирна запіканка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    95 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г сиру (низькобілкового)
    – 30 мл сметани
    – 2 яєчні жовтки
    – стевіозид – на смак
    – 1/2 великого яблука
    – щіпка кориці

    Покрокове приготування сирної запіканки

    Крок 1

    Сир збиваю міксером до легкої однорідної консистенції. Змішую зі сметаною та яєчними жовтками.

    Крок 2

    До сирної маси додаю 1 ч. л. стевіозида (або на смак будь-який підсолоджувач), в окремій ємності збиваю 2 білки. Змішую білки їх з іншими інгредієнтами та додаю до них яблучне пюре.

    Крок 3

    Зверху запіканку посипаю корицею і прикрашаю до смаку. Підійдуть шматочки яблука, ягоди, листочки м’яти. Викладаю тісто в силіконову форму (можна також використовувати звичайний лист, застелявши його пергаментним папером). Випікаю близько 30 хвилин за температури 180 градусів.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Сирна запіканка з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *