«Діаменю» рецепт “Сирна запіканка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
95 ккал
Інгредієнти
– 500 г сиру (низькобілкового)
– 30 мл сметани
– 2 яєчні жовтки
– стевіозид – на смак
– 1/2 великого яблука
– щіпка кориці
Покрокове приготування сирної запіканки
Крок 1
Сир збиваю міксером до легкої однорідної консистенції. Змішую зі сметаною та яєчними жовтками.
Крок 2
До сирної маси додаю 1 ч. л. стевіозида (або на смак будь-який підсолоджувач), в окремій ємності збиваю 2 білки. Змішую білки їх з іншими інгредієнтами та додаю до них яблучне пюре.
Крок 3
Зверху запіканку посипаю корицею і прикрашаю до смаку. Підійдуть шматочки яблука, ягоди, листочки м’яти. Викладаю тісто в силіконову форму (можна також використовувати звичайний лист, застелявши його пергаментним папером). Випікаю близько 30 хвилин за температури 180 градусів.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!