«Діаменю» рецепт “Сирні галушки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
190 ккал
Інгредієнти
– 3 ст. сиру
– 2 яйця
– 0,5-1 ч. л. солі
– 2 ст. льняного борошна
– 100 г вершкового масла
– замінник цукру – на смак
Покрокове приготування сирних галушок
Крок 1
Сир протерти через сито. Додати яйця, сіль, олія та замінник цукру. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Поділити на кілька порцій.
Крок 2
З кожної порції сформувати ковбаску та нарізати її на маленькі шматочки одного розміру. Опустити галушки в киплячу підсолену воду. Періодично помішувати, щоб не злиплися. Після того як галушки спливуть, варити 5 хвилин
Крок 3
Викласти галушки на тарілку. Можна не додавати замінник цукру до тіста. Тоді подавати їх можна з пасерованою цибулею або м’ясною підливою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!