Перейти до вмісту
Головна » Сирні галушки

Сирні галушки

    Сирні галушки

    «Діаменю» рецепт “Сирні галушки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    190 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ст. сиру
    – 2 яйця
    – 0,5-1 ч. л. солі
    – 2 ст. льняного борошна
    – 100 г вершкового масла
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування сирних галушок

    Крок 1

    Сир протерти через сито. Додати яйця, сіль, олія та замінник цукру. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Поділити на кілька порцій.

    Крок 2

    З кожної порції сформувати ковбаску та нарізати її на маленькі шматочки одного розміру. Опустити галушки в киплячу підсолену воду. Періодично помішувати, щоб не злиплися. Після того як галушки спливуть, варити 5 хвилин

    Крок 3

    Викласти галушки на тарілку. Можна не додавати замінник цукру до тіста. Тоді подавати їх можна з пасерованою цибулею або м’ясною підливою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні галушки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *