Перейти до вмісту
Головна » Сирні кульки

Сирні кульки

    Сирні кульки

    «Діаменю» рецепт “Сирні кульки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    350 ккал

    Інгредієнти

    – 150 г твердого сира
    – 100 г вершкового сира
    – 100 г фісташок
    – 20 виноградин

    Покрокове приготування сирних кульок

    Крок 1

    Будь-який твердий сир натираю на дрібній тертці. Можна взяти кілька видів твердого сиру – при поєднанні смак вийде більш вишуканим.

    Крок 2

    Фісташки очищаю та дрібно рублю ножем. Змішую сири. Виноград мою та обсушую.

    Крок 3

    Руками формую сирні кульки, поклавши всередину кожного по одній виноградині. Обвалюю кульки в горіховий
    крихті та викладаю на блюдо

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні кульки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *