«Діаменю» рецепт “Сирні кульки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
350 ккал
Інгредієнти
– 150 г твердого сира
– 100 г вершкового сира
– 100 г фісташок
– 20 виноградин
Покрокове приготування сирних кульок
Крок 1
Будь-який твердий сир натираю на дрібній тертці. Можна взяти кілька видів твердого сиру – при поєднанні смак вийде більш вишуканим.
Крок 2
Фісташки очищаю та дрібно рублю ножем. Змішую сири. Виноград мою та обсушую.
Крок 3
Руками формую сирні кульки, поклавши всередину кожного по одній виноградині. Обвалюю кульки в горіховий
крихті та викладаю на блюдо
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!