Перейти до вмісту
Головна » Сирно-яблучна запіканка

Сирно-яблучна запіканка

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Сирно-яблучна запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    140 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 100 г знежиреного сиру
    ❯ 1 куряче яйце
    ❯ 1/2 зеленого яблука
    ❯ 40 г сиру (30%)
    ❯ 10 г оливкової олії

    Покрокове приготування сирно-яблучної запіканки

    Крок 1

    Яблуко та сир натираю на великій тертці, змішую з сиром. Додаю куряче яйце та оливкову олію. Замішую тісто. Розкладаю за силіконовими формами.

    Крок 2

    Ставлю в мікрохвильову піч на 3 хвилини при максимальній потужності. Можна випікати у духовці. Готовність перевіряю зубочисткою.

    Крок 3

    Даю запіканці охолонути та подаю до чаю. Особливо гарний такий десерт на сніданок.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сирно-яблучна запіканка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *