«Діаменю» рецепт “Сирно-яблучне суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
112 ккал
Інгредієнти
– 200 г нежирного сиру
– 1 яйце
– 1 яблуко
– щіпка кориці
Покрокове приготування сирно-яблучного суфле
Крок 1
Яблуко мою, очищаю від шкірки та видаляю насіння. Натираю на великій чи середній тертці, з’єдную з сиром і ретельно перемішую.
Крок 2
Додаю до сирої начинки яйце і збиваю блендером. Вкладаю суміш у силіконову форму і ставлю в розігріту духовку або мікрохвильову піч хвилин на 7-10. Коли суфле буде готове, посипаю корицею.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!