Перейти до вмісту
Головна » Сирно-яблучне суфле

Сирно-яблучне суфле

    Сирно-яблучне суфле

    «Діаменю» рецепт “Сирно-яблучне суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г нежирного сиру
    – 1 яйце
    – 1 яблуко
    – щіпка кориці

    Покрокове приготування сирно-яблучного суфле

    Крок 1

    Яблуко мою, очищаю від шкірки та видаляю насіння. Натираю на великій чи середній тертці, з’єдную з сиром і ретельно перемішую.

    Крок 2

    Додаю до сирої начинки яйце і збиваю блендером. Вкладаю суміш у силіконову форму і ставлю в розігріту духовку або мікрохвильову піч хвилин на 7-10. Коли суфле буде готове, посипаю корицею.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирно-яблучне суфле. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *