Перейти до вмісту
Головна » Сирний десерт з полуницею

Сирний десерт з полуницею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сирний десерт з полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 250 г маскарпоне
    ❯ 100 г сиру середньої жирності
    ❯ 4–5 ст. л. жирних вершків
    ❯ 1/2 пакетика ванільного цукру
    ❯ 150 г цукрової пудри
    ❯ 200 г бісквітного печива
    ❯ по 100 г полуниці та чорної смородини
    ❯ кілька гілочок м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування сирного десерту

    Крок 1

    Підготувати креманки для десерт. Ягоди акуратно промити на ситі під тонкою струменем води та обсушити, смородину обірвати з гілочок. М’яту промити, обсушити і розібрати на дрібні гілочки. Небагато ягід полуниці відкласти для прикрас.

    Крок 2

    Сир протерти через сито і в глибокій мисці перемішати з маскарпоне. Додати вершки (кількість визначити за бажаною консистенцією), цукрову пудру та добре збити.

    Крок 3

    Сірну масу розділити на дві частини. В одну частину додати ванільний сахар, добре перемішати та розкласти її за креманками.

    Крок 4

    Сир, що залишилася масу розім’яти з ягодами (ягоди за бажанням нарізати або придушити вилкою) та викласти в креманки на “порожню” сирну масу. Креманки з сирною масою помістити у холодильник на 20 хв.

    Крок 5

    Бісквітне печиво за допомогою качалки для тіста викришити у крупну крихту. Перед подачею на стіл посипати десерт бісквітною крихтою та прикрасити ягодами полуниці та гілочками м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний десерт з полуницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *