Перейти до вмісту
Головна » Сирний мус з ягодами

Сирний мус з ягодами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Сирний мус з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    104 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 250 г знежиреного сиру
    ❯ 1 ст. натурального йогурту без добавок
    ❯ 1 ч.л. стевіозида
    ❯ 0,5 ч.л. ванільного екстракту
    ❯ 100 г свіжих ягід (чорниця, полуниця, чорниця)
    ❯ м’ята

    Покрокове приготування сирного муса

    Крок 1

    У блендері змішую сир, йогурт, стевіозид та ванільний екстракт до отримання однорідної маси.

    Крок 2

    Переливаю мус у чашку чи келих. Прикрашаю свіжими ягодами та листочками м’яти

    Крок 3

    Перед подачею охолоджу протягом години в холодильнику.

    Для приготування цього мусу краще брати низькобілковий сир, а ягоди цілком підійдуть і заморожені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний мус з ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *