Перейти до вмісту
Головна » Сирний суп із фаршем

Сирний суп із фаршем

    Сирний суп із фаршем

    «Діаменю» рецепт “Сирний суп із фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    95 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячого фаршу
    – 2-2,5 л води
    – 4 бульби картоплі
    – 1 цибулина
    – 1 велика морква
    – 100 г плавленого сиру
    – 50 г твердого сиру
    – сіль, зелень кропу – на смак

    Покрокове приготування сирного супу

    Крок 1

    Цибулю та моркву очищаю та мою. Нарізаю овочі дрібними кубиками та пасерую в каструлі з товстими стінками з 2-3 ст.л. рослинної олії близько 5-7 хвилин. Додаю фарш, перемішую та обсмажую ще 10-15 хвилин.

    Крок 2

    Картоплю нарізаю кубиками, поміщаю в каструлю та заливаю гарячою водою або курячим бульйоном. Варю на малому вогні під прочиненою кришкою 30 хвилин.

    Крок 3

    Плавлений сир нарізаю кубиками, твердий сир натираю на великії терці. Додаю до каструлі за 2 хвилини до кінця варіння. Слідом за сиром відправляю в каструлю дрібно нарубану зелень кропу та солю.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний суп із фаршем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *