Перейти до вмісту
Головна » Табулє з пшона

Табулє з пшона

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Табулє з пшона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 300 г пшона
    ❯ 1 молода цибулина із зеленню
    ❯ 1 великий стручок солодкого перцю
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 пучок руколи
    ❯ 1 огірок
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ жменя мигдалю
    ❯ кілька гілочок петрушки
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 бутони гвоздики
    ❯ суміш перцю-горішка

    Покроковий процес приготування табулє

    Крок 1

    Моркву очистити, вимити, нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Довести до кипіння 100 мл рослинної олії та зняти з вогню. Нарізану моркву добре посолити, поперчити, викласти в олію та залишити до повного остигання.

    Крок 2

    Довести до кипіння 600 мл води, всипати пшоно, посолити та варити 20 хв. Готовому пшену дати охолонути.

    Крок 3

    Мигдаль підсушити в духовці або сковороді без жиру і крупно порубати. Солодкий перець та огірок вимити та нарізати великими скибочками. Цибулину очистити, вимити та разом із зеленню нарізати тонкими кільцями. Руколу
    і петрушку промити та обсушити. Цедру лимона тонко натерти, сік віджати. Суміш перців та гвоздику стовкти у ступці.

    Крок 4

    У мисці пшоно перемішати зі свіжими овочами, мигдалем та зеленню, додати моркву (без олії), цедру та сік лимона,
    посолити та поперчити до смаку. Накрити миску харчовою плівкою та дати табулі настоятися у холодильнику 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Табулє з пшона. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *