Перейти до вмісту
Головна » Тістечко з сиру та гарбуза

Тістечко з сиру та гарбуза

    Тістечко з сиру та гарбуза

    «Діаменю» рецепт “Тістечко з сиру та гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    121 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ст. вівсяних пластівців
    – 20 г горіхів
    – 100 г + 2 ст. йогурту
    – підсолоджувач і ванілін – на смак
    – 150 г гарбузового пюре
    – 150 г нежирного сиру
    – 1 ст. молока
    – 10 г желатину

    Покрокове приготування тістечок з сиру

    Крок 1

    Пластівці та горіхи подрібнюю, додаю 2 ст.л. йогурт і підсолоджувач. Перемішую, викладаю на застелений пергаментом деко рівномірним шаром і прибираю в холодильник

    Крок 2

    Для суфле желатин замочую в молоці, змішую гарбузове пюре з сиром і йогуртом, що залишився. Додаю ванілін та підсолоджувач.

    Крок 3

    Молоко нагріваю з желатином, чекаю, доки гранули розійдуться. Отриманою рідиною заливаю суміш та перемішую. Виливаю масу на основу та ставлю в холодильник для застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тістечко з сиру та гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *