«Діаменю» рецепт “Томатний суп з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
51 ккал
Інгредієнти
– 2 банки білої квасолі
– 400 г помідорів у власному соку
– 1 банку тунця у власному соку
– 1 велика цибулина
– 5-6 зубчиків часнику
– 3 гілочки чебрецю
– 3 ст. оливкової олії
– 1 ст. меленої паприки
– чорний перець і сіль – на смак
– 4 ч. л. каперсів
– скибочки лимона
Покрокове приготування томатного супу
Крок 1
Очищаю цибулину та часник, дрібно їх нарізаю. У каструлі з товстим дном розігріваю олію та обсмажую цибулю з часником. Квасолю проціджую. У чебрецю видаляю стебла, додаю квасолю та зелень у каструлю, посипаю паприкою.
Крок 2
Викладаю в каструлю томати з соком і тунець. Додаю 2 ст. води. Перемішую, ставлю на вогонь і доводжу до
кипіння. Варю на середньому вогні протягом 10 хвилин. Солю, перчу.
Крок 3
Знімаю з вогню, накриваю кришкою і наполягаю пів години. Розливаю по порційним тарілкам, у кожну викладаю трохи каперсів. Лимон тонко нарізаю і подаю до супу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!