Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп з тунцем

Томатний суп з тунцем

    Томатний суп з тунцем

    «Діаменю» рецепт “Томатний суп з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    51 ккал

    Інгредієнти

    – 2 банки білої квасолі
    – 400 г помідорів у власному соку
    – 1 банку тунця у власному соку
    – 1 велика цибулина
    – 5-6 зубчиків часнику
    – 3 гілочки чебрецю
    – 3 ст. оливкової олії
    – 1 ст. меленої паприки
    – чорний перець і сіль – на смак
    – 4 ч. л. каперсів
    – скибочки лимона

    Покрокове приготування томатного супу

    Крок 1

    Очищаю цибулину та часник, дрібно їх нарізаю. У каструлі з товстим дном розігріваю олію та обсмажую цибулю з часником. Квасолю проціджую. У чебрецю видаляю стебла, додаю квасолю та зелень у каструлю, посипаю паприкою.

    Крок 2

    Викладаю в каструлю томати з соком і тунець. Додаю 2 ст. води. Перемішую, ставлю на вогонь і доводжу до
    кипіння. Варю на середньому вогні протягом 10 хвилин. Солю, перчу.

    Крок 3

    Знімаю з вогню, накриваю кришкою і наполягаю пів години. Розливаю по порційним тарілкам, у кожну викладаю трохи каперсів. Лимон тонко нарізаю і подаю до супу

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп з тунцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *